Page MenuHomePhabricator

superfitt (Super Fitt)
Edzés és testépítés

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Jul 10 2021, 4:25 AM (27 w, 2 d)

Korától vagy atlétikai képességétől függetlenül az erősítő edzés a kulcsa a rugalmasságnak, a mobilitásnak, a jobb teljesítménynek és az alacsonyabb sérülésveszélynek.

Bárki, bármilyen edzettségi szinten edzhet és kell is erőt edzeni. És nem kell órákat eltölteni az edzőteremben ahhoz, hogy eredményeket lássunk. Otthona kényelmében megtanítjuk az erősítő edzés alapjait. Mindössze kilenc percnyi erőfeszítésbe kerül egy teljes testet átfogó erőfejlesztő edzés. Fogj egy törülközőt, és készülj fel, hogy erősnek érezd magad.

A következő kilenc testépítő mozdulat olyan erősítő gyakorlatok, amelyeket korábban láthatott. Egyedül egy meghatározott izomcsoportot dolgoznak meg, de egyperces időközönként összefűzve ez a kilenc gyakorlat egy teljes, egész testet átfogó edzéssé válik.

A kilenc gyakorlatot három három sorozatra bontottuk, mely izomláz ellen is hatásos. Az egyes sorozatok megkezdése előtt állítson be egy időzítőt (vagy edzen egy óra közelében egy másodpercmutatóval). Ha még csak most kezd edzeni, minden gyakorlatot olyan keményen végezzen, amennyire csak tud, egy percig, majd kövesse a következőt, amíg be nem fejezi az első sorozatot. Ezután tartson egy perc szünetet, mielőtt a 2. sorozatra térne át, amelyben a gyakorlatokat is végre kell hajtani egy-egy percig, mely igazi motiváció a testépítéshez.

Végső soron az egész edzést teljesíti, miután kilenc perc edzést végez két perc szünettel között.

Hetente kétszer-háromszor végezze el ezt az edzést a maximális hatás érdekében.

Készen állsz, hogy kipróbáld ezt a fajta testépítést ? Fűzd be a tornacipődet, és tegyük meg.